Sitemap

Om firmaet H. Rasmussen Maskiner

H. Rasmussen Maskiner er et en-mands-firma, der sælger og servicer maskiner til foderfremstiling, fortrinsvis SKIOLD produkter, men andre fabrikater kan indgå i sortimentet alt efter kundens ønsker. 
Min baggrund for at sælge og service maskiner til foderfremstilling er mange års erfaring med møllerianlæg, først som montør hos Cimbria tilbage i 80'erne hvor det var rundt omkring på foderstoffabrikker vi arbejdede. Siden blev det til både salg og service af møllerimaskiner til landmænd på Mors, i Thy og Salling-området for en lokal maskinforretning.
I 2002 startede jeg for mig selv, men med Skiold som den største kunde. Jeg kørte for dem over det meste af Jylland og Fyn som salgskonsulent, sideløbende med at jeg servicerede mine egne kunder her i området. De seneste par år, hvor der ikke er blevet investeret så meget i nye anlæg, er det blevet mere service og reparationer samt salg af diverse tilbehør til eksisterende anlæg.
 
Vi bor på Sydmors og har til huse på et nedlagt landbrug, som også er vores privat adresse, med den fordel at der altid kan afhentes reservedele uanset tidspunkt.
Ring blot - er jeg hjemme hjælper jeg gerne.
 
Herman Rasmussen
 
HR Maskiner | CVR: 26385997 | Rolighedsvej 4, 7990 Øster Assels  | Tlf.: 24249322 | hr-m@post.tele.dk